Hjælp 

 • Afspilleroversigt

  The Public-i Connect Player

  Public-i Connect playeren gør det muligt for seeren at navigere i live og arkiverede webcasts ved brug af indekspunkter, links, dokumenter og præsentationer samtidig med at se udsendelsen.

  Seeren kan se information om mødedeltagerne, give feedback på udsendelsen og deltage i meningsmålinger og undersøgelser. Playeren kan vises i en grafisk rig version eller en tekstbaseret version for større tilgængelighed.

  Hvordan finder jeg udsendelserne?

  Connectsiden viser en oversigt over live, fremtidige og seneste webcasts.

  Ved at klikke på Webcast arkiv kan man se alle webcasts sammen med en Tag Cloud, der viser indholdet af møderne

  For at finde en webcast efter emne, kan man klikke på et af søgeordene i Tag Cloud.

  Man kan også søge efter webcasts via titel, dato eller nøgleord (små bogstaver) i menuens søgefelt.

  Hvordan ser jeg en webcast?

  For at se en webcast skal du klikke på dens titel i oversigten eller i arkivet. Dette vil starte afspilleren i et nyt vindue. Udsendelsen starter automatisk efter nogle sekunder.

  Live og arkiverede webcasts

  Live webcasts viser kun den information, der bliver sendt under udsendelsen, og det er ikke muligt at gå tilbage til tidligere punkter, når der streames live.

  I den arkiverede udsendelse kan du vælge hvilken del af udsendelsen, du vil se ved at klikke på indekspunkterne eller ved at flytte skyderen under video-vinduet. Information om talerne vises kun i den arkiverede webcast.

  Tilgængelighed: Kan jeg bruge tastaturet til at kontrollere playeren?

  Før du kan bruge nedenstående taster, skal videoen være i fokus (vælg videoplayer i Webcast fane og klik på billedet eller brug Tab på dit tastatur).

  - Afspil/pause: mellemrumstast
  - Gå tilbage/fremad i video: venstre/højre piletast
  - Lyd op/ned: piletast op/ned
  - Mute: 'm' tast
  - Fuld skærm: 'f' tast

  Hvordan finder jeg rundt i udsendelsen?

  Der er to måder, hvorpå du kan hoppe rundt i udsendelsen. Du kan klikke på det indekserede dagsordenpunkt eller talernavn for at komme direkte til de punkter i dagsordenen, som interesserer dig mest.

  Derudover er der under video-vinduet en lille skyder, som du kan flytte for hurtigt at spole frem eller tilbage i udsendelsen.

  Der er to måder, hvorpå du kan hoppe rundt i udsendelsen. Du kan klikke på det indekserede dagsordenpunkt eller talernavn for at komme direkte til de punkter i dagsordenen, som interesserer dig mest.

  Derudover er der under video-vinduet en lille skyder, som du kan flytte for hurtigt at spole frem eller tilbage i udsendelsen.

  Der er to måder, hvorpå du kan navigere i udsendelsen. Du kan klikke på det indekserede dagsordenpunkt eller talernavn for at komme direkte til de punkter i dagsordenen, som interesserer dig mest.

  Derudover er der under video-vinduet en lille skyder, som du kan flytte for hurtigt at spole frem eller tilbage i udsendelsen.

  Feedback formular
  Feedback bliver sendt direkte til kommunen

  Deling

  Det er muligt at dele sider, widgets og de enkelte dagsordenpunkter via mail, links og forskellige sociale netværk.

  Hele dagsordenpunkter eller indhold inden for punkterne kan deles ved at bruge deleknappen. Deles et dagsordenpunkt, vil videoen automatisk starte derfra.

  Placering af webcast på kort

  Hvis der er et dagsordenspunkt, som har en geografisk placering tilknyttet, vil det blive vist med et lille globus-ikon. Klikker man på det vil ikonet blive vist på et kort til højre for videoen.

  Hvad er meningsmålinger og undersøgelser?

  Hvis der er knyttet en meningsmåling eller brugerundersøgelse til en webcast, vil der være et ikon placeret ved siden af feedback-ikonet.

  Svarene er anonyme og vil blive indsamlet af kommunen.

  Hvad er Forum fanen?

  Hvis en webcast har et diskussionsforum tilknyttet, vil et Forum-faneblad dukke op med mulighed for to fora: Et standard og modereret diskussionsforum (leveret af disqus.com), hvor man kan skrive kommentarer.

  Det andet forum, UserVoice (leveret af uservoice.com) er et ideforum, hvor man kan komme med ideer, kommentere ideer og stemme på ideer.

  RSS feeds

  Man kan abonnere på RSS feeds, hvis man gerne vil holde sig opdateret om kommende webcasts eller for at abonnere på webcasts med emner man er interesseret i.Klik på RSS ikonet i webcast-oversigten for at komme til siden, hvor du kan generere, kopiere og sætte RSS links ind i din RSS reader.

  Tag Cloud

  Tag Cloud viser de tags, der er knyttet til udsendelserne.Jo mere populær en tag er, jo større er den. Klikker man på et tag, vil man se de udsendelser, der har pågældende tag. Man kan fjerne filtret ved at klikke på 'Fjern tag filter' øverst på siden.

 • Tekniske specifikationer

  Computer specifikationer

  De fleste nyere computere og mobiler kan vise webcasts uden problemer. Playeren bruger HTML5 browser teknologier til at vise videoerne, hvilket understøttes af alle nyere browsere. Cookies og Javascript skal være aktiveret i browseren.

  Bruger du Internet Explorer 8 eller 9, skal du stadig have Flash Media Player installeret for at kunne se videoerne, og det er det muligt, at siden og videoplayeren ikke fungerer korrekt.

 • Fejlsøgning FAQ

  Hvorfor kan jeg ikke høre noget?

  Den mest almindelige årsag til man ikke kan høre noget er, at den der taler har glemt at tænde mikrofonen. En anden grund kan være, at man ikke har et lydkort på sin computer, eller at der mangler en (indbygget eller ekstern) højtaler til computeren. Derudover kan man tjekke, om man har skruet højt nok op for lyden på egen computer eller på afspilleren.

  Hvorfor kan jeg ikke se noget?

  Oplever du problemer med at se udsendelserne, kan det skyldes følgende:

  - Du forsøger at se videoerne på arbejde men kan ikke, fordi det interne netværk blokerer streamet video.
  - Den webcast du prøver at se er endnu ikke tilgængelig
  - Der er et problem med webcast-streamingen.

  Hvorfor virker billedet sløret eller frossen?

  Dette skyldes normalt en langsom internetforbindelse. Selvom udsendelserne er indkodet, så de kan ses med alle internetforbindelser, kan man opleve, at videoen hakker ved langsomme forbindelser. Prøv evt. at lukke andre programmer ned, der bruger internetforbindelsen.

  Hvorfor bliver min player ved med at hakke?

  Webcasts er indkodet, så de kan ses med alle internetforbindelser, men hvis forbindelsen er langsom, kan man opleve at videoen hakker (buffering). Bruger man en ADSL linje, kan man også opleve buffering, da linjerne deles mellem flere brugere, hvilket medfører at hastigheden falder, når der er meget trafik. For at minimere problemet, kan man lukke andre programmer ned, der bruger internetforbindelsen.

  Hvordan kan jeg se i fuld skærm?

  Størrelsen på video-vinduet i playeren er valgt, så der er balance mellem brugervenlighed og billedkvalitet. Du kan se videoen i fuld skærm, enten ved at vælge forstør-ikonet under billedet eller ved at klikke på 'f' på tastaturet.

  Hvorfor kan jeg ikke se webcasts på mit arbejde?

  Måske er streaming af video ikke tilladt på dit arbejde. Spørg evt. din netværkadministrator